Harry Potter
Prijavite se sedaj!
Obilico zabavnega pisanja, tekanja po Bradavičarki in odkrivanja njenih skrivnosti!
Zmage v Quidditchu in še mnoge druge zabavne preiskušnje!
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics
» Dvorana Skrivnosti
Pet Feb 05, 2010 12:25 am by Harry Arkhen

» Dnevna soba
Tor Feb 02, 2010 8:55 am by Harry Arkhen

» Bradavičarski park
Tor Feb 02, 2010 12:41 am by Rain Esther Willow

» Eve Snape-Evans
Sre Jan 27, 2010 8:26 pm by Harry Arkhen

» Sobana KŽTD
Sre Jan 06, 2010 11:09 pm by Harry Arkhen

» Spolzgadovsko omizje
Sre Jan 06, 2010 1:12 am by Rain Esther Willow

» Sarah M. T. Moonlight
Ned Jan 03, 2010 12:15 am by Sarah M. T. Moonlight

» Bertrum Le Blizzard
Ned Dec 27, 2009 1:55 am by Bertrum Le Blizzard

» Loryna Isabelle A. Malfoy
Pet Dec 25, 2009 7:56 pm by Loryna Isabelle A. Malfoy


Peron 9 in 3/4

Go down

Peron 9 in 3/4

Objavlja by Emma Sanier on Pon Maj 18, 2009 5:58 pm

Vsakdo, ki obiskuje Bradavičarko, pride sem in odpotuje z vlakom.

Emma Sanier

Število prispevkov : 279
Join date : 14/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Emma Sanier on Pon Jun 08, 2009 4:46 pm

Emma je stopila na King's Cross. Na njeni vozovnici je pisalo peron 9 in 3/4. To se ji je zdelo nesmiselno, saj tak peron ne obstaja. Prišla je do perona 9 in napelo oči. Toda videla je le pregrado, ki je ločevala peron 9 od perona 10. Toda naenkrat je zaslišala besedo ''bunkelj''. To so bili gotovo čarovniki, zato je stekla proti izvoru besede. Majhna družina s tremi otroki je stala pred pregrado. Opogumila se je in vprašala:''Kako se pride na peron?''. Mati se ji je nasmehnila in rekla:''Samo skozi tole pregrado zakorakaš, pa si tam.''. Emma se je zahvalila in pogledala proti pregradi, ki se je zdela precej trdna. Počasi je korakala proti njej in porivala težki voziček s prtljago pred sabo. Kar naenkrat se je znašla na peronu, ki prej ni obstajal. Na peronu 9 in 3/4. Oddala je Twighlighta in prtljago, nato pa vstopila na velik vlak, iz katerega se je kadila para.

Emma Sanier

Število prispevkov : 279
Join date : 14/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Gost on Sre Jun 10, 2009 3:35 pm

Samell je prispela na ogromno postajo. Nekaj časa se je še razgledovala po postaji, nato pa pogledala na uro.
Samo še deset minut!To je pa res hitro minilo.. Zdaj je bila že malo panična. Ozirala se je naokoli. Končno je zagledala steber med peronoma 9 in 3 četrtine.Upoštevala je Hagridov nasvet. Stekla je proti njem. Ni zamižala, saj je Hagridu vrjela na besedo. Kar naenkrat se je vse zavrtelo. Ni bila več na King's Crossu. Bila je na postaji, ki je bila vsaj 3x večja od tiste.
Pogledala je na uro...Le še nekaj minut. Pohitela je na vlak.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Harry Arkhen on Pet Jun 12, 2009 9:07 pm

Vožiček, preko katerega je komaj videl, je potiskal pred seboj in se pri tem poskušal ne zaleteti v kakega človeka. Bilo mu je malce vseeno, če se bo komu zdel nenavaden črni kragulj, ki mu je čepel na ramenu. Dosegel je pregrado med peronom 10 in 9, zajel sapo in se pognal skozi steno. Za trenutek je imel občutek, kot da se bo zaletel, nato pa je bil skozi zid in se je ustavil v gneči ljudi. Vlak je bil stare izdelave, še na paro. ker je videl, koliko je ura, se je hitro pognal nanj.
avatar
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 23

Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Rain Esther Willow on Ned Jun 14, 2009 7:57 pm

Rain je močno tekla pred staršema, da bi bila izven dosega očetovih rok in maminega dretja. Točno je vedela, kaj narediti. Voziček in kovček je vlekla pred sabo, nato pa stopila skozi pregrado. Ko je bila na drugi strani je obupano poskušala povleči mačka na svojo stran, saj se je bal, da se bo zaletel v zid. "Ti kravžlasta kepa dlake! Pojdi že!" je rohnela in ga tako potegnila, da je zafrčal po zraku. Temačnega pogleda je pričakala starša, a ko ju je zagledala se ji je prek obraza razpotegel lažen prijazen nasmeh. "No, jaz grem," je dejala in poskušala potlačiti navdušenje v glasu. Mama je ihtela v svoj robec. "Srček, tako dolgo te ne bom videla..." "Vem mama, saj pridem. Obljubim, pisala ti bom vsak teden, kaj je kaj novega." 'V resnici bom začarala pero, da bo samo pisalo, kar hoče,' je zlobno pomislila. Oče ji je popravil črno pentljo, nato pa je ubogljivo predala voziček, a je obdržala kovček in mačka. Vstopila je v vlak.
avatar
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 22
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Gost on Ned Jun 14, 2009 8:35 pm

Še preden je Emma odgovorila, je lahko videla še zadnje otroke, ki so iskali prazen kupe. V oči sta ji najbolj padla nek fant, s črnimi lasmi ter zelenimi očmi, in dekle, ki je imela v lase vpet črn trak. Glede nato kakšen pogled je imela, je domnevala, da se pred staršema dela pridno punčko, a v resnici je prava upornica. Ker so bila vrata njenega kupeja odprta, je notri prilezla mačka oranžne barve, ki je skočila iz žepa dekleta s trakom. Rep je imela visoko dvignjen, in ko jo je opazila Lil, se je dignila, ter skočila prednjo. Nekaj časa jo je vohala, nato pa se ovila okoli nje. Nekaj časa ju je še opazoval. Kmalu je oranžna mucka narahno zamjavkala. Samell ji je ponudila košček čokoladne žabe. Ta jo je najprej povohala, nato pa jo živhno začela lizati. Emma ni kazala posebnega navdušenja, glede nato, da je dala hrano drugi mački.
"Daj no daj...Saj jo bom vrnila...Samo upam da lastnica ne bo jezna...Čakaj, imam idejo." Ter se navihano nasmejala. POgrabila je mačko, nato pa šla po vlaku. V zadnjem trenutki je zagledala dekle, kako je odpiralo vrata. Samell je izkoristila trenutek, ter mucko potisnila v kupe. Mucka je sicer nerada šla noter, a nato je hitro stekla notri, saj je košček čokoladne žabe vrgla v kupe. Mucka se je seveda zapodila zanjo, ter jo začela lizati. Neslišno je zarpla vrata, ter se olajšano vsedla. Zares si je odahnila, saj se res ni želela prepirati z dekletom, saj je domnevala da je lahko še kako zlobna. Skomignila je z rameni. Odpravila se je proti svojemu kupeju. Ko je prispela, je Emma brala knjigo. Dvignila je pogled.
Upam, da bo kaj zdaj rekla, saj jaz nimam nobene pametne teme za pogovor.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Gost on Čet Jun 18, 2009 9:04 pm

Sarah je naslednji dan zelo zgodaj s staršema prišla na postajo King's Cross. Na postajo so prišli z volčjakoma, kraguljko in velikim zabojem na vozičku. Ob primernem trenutku so lagodno zdrsnili skozi opečnato pregrado. Rdeče črna lokomotiva z obilico vagonov je že stala na peronu 9 in 3/4. Nahrbtniček, ki ga je uporabljala včeraj je bil sedaj šolska torba, ki pa ni bila obdelana z urokom nezaznavnega raztezka. Hitro je smuknila na skoraj prazen vlak in si prisvojila nek kupe bolj na koncu, nato pa se vrnila k staršema. Od njiju se je poslovila, preden pa je stopila na vlak, deset minut pred odhodom proti Bradavičarki, pa je na njena usta priskakljal droben nasmešek. Eden izmed redkih po smrti njene dvojčice. Potem je izginila v kupe in čakala pri oknu, da pred odhodom pomaha v slovo. Kmalu se je zaslišal žvižg lokomotive, ki je počasi odsopihala proti Bradavičarki.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Gost on Sob Jun 20, 2009 11:03 am

Jack je prisopihal na postajo King cross hitro je iskal pregrado ki je ločila peron 9.5 ter 10 še enkrat je pogledal na uro njegov vlak odplje čez 5 minut. Našel je pregrado in opošteval staršova navodila ter stekel naravnost proti pregradi če se mu nebi mudilo bi imel glede tega pomislike tako pa je želel čim hitreje priti na vlak. Zaprl je oči in pričakoval da se bo zaletel v trdo steno in pristal na tleh čutil ni nič odprl je oči in se razgledal naokoli bil je na perenu 9 in 3/4 hitro je stopil na vlak. ko je bil na vlaku so se vrata zaprla in vlak je odpeljal. Tole je šlo pa zalas si je mislil.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Gost on Tor Avg 11, 2009 11:25 am

Angie je prispela na postajo 5 minut pred odhodom vlaka. Hitro je odšla čez in se znašla na peronu 9 in 3/4. Videla je, da je večina ljudi že na vlaku. Najhitreje, kar je mogla je odvlekla kovček in kletko gor.
Iskala je prazen kupe in kmalu ga je tudi našla. Notri je spravila svoje stvari, ter se usedla k oknu. Upala je, da bo koga spoznala že na vlaku.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Gost on Tor Avg 11, 2009 11:30 am

Lynn je prišla na peron. Gneča je bila velika, sama pa je vedela kaj mora storiti. Bila je žalostna, ker so starši obljubili, da bodo prišli, pa jih ni bilo, in hkrati vesela, ker gre končno na bradavičarko. Pred seboj je potiskala voziček in stekla do pregrade. Zaprla je oči in stekla skozi. Zgodilo se ni nič in oči je odprla. Znašla se je na pravem peronu. Ošinila je uro in ugotovila da vlak odpelje kmalu. Takrat pa je zagledala znane postave, ki so ji mahale. Bila je njena družina. Oče, mama in starejša sestra. Lynn je navdušeno pomahala nazaj in se nasmehnila. Prišli so do nje in ji pomagali spraviti voziček na vlak. Lynn je objela vse. "Sem že mislila da vas ne bo," je zašepetala.
"Tega ne bi zamudili za nič na svetu," se ji je nasmehnil oče, mama in sestra pa sta prikimali.
Lynn se je nasmehnila in se povzpela na vlak ter pomahala staršem.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Gost on Pet Avg 28, 2009 2:36 pm

Deset minutk pred 11. uro je pritekla do prehoda. Njena sova je začela glasno skovikati in Luciane jo je utišala. Ozrla se je če je kje kdo nato pa stekla skozi pregrado. Sledil ji ni nihče. Na peron je prišla v 10 sekundah in bila je naudušena. Nasmehniola se je.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Re: Peron 9 in 3/4

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu