Harry Potter
Prijavite se sedaj!
Obilico zabavnega pisanja, tekanja po Bradavičarki in odkrivanja njenih skrivnosti!
Zmage v Quidditchu in še mnoge druge zabavne preiskušnje!
Harry Potter
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics
» Dvorana Skrivnosti
Dnevna soba EmptyPet Feb 05, 2010 12:25 am by Harry Arkhen

» Dnevna soba
Dnevna soba EmptyTor Feb 02, 2010 8:55 am by Harry Arkhen

» Bradavičarski park
Dnevna soba EmptyTor Feb 02, 2010 12:41 am by Rain Esther Willow

» Eve Snape-Evans
Dnevna soba EmptySre Jan 27, 2010 8:26 pm by Harry Arkhen

» Sobana KŽTD
Dnevna soba EmptySre Jan 06, 2010 11:09 pm by Harry Arkhen

» Spolzgadovsko omizje
Dnevna soba EmptySre Jan 06, 2010 1:12 am by Rain Esther Willow

» Sarah M. T. Moonlight
Dnevna soba EmptyNed Jan 03, 2010 12:15 am by Sarah M. T. Moonlight

» Bertrum Le Blizzard
Dnevna soba EmptyNed Dec 27, 2009 1:55 am by Bertrum Le Blizzard

» Loryna Isabelle A. Malfoy
Dnevna soba EmptyPet Dec 25, 2009 7:56 pm by Loryna Isabelle A. Malfoy


Dnevna soba

Go down

Dnevna soba Empty Dnevna soba

Objavlja by Emma Sanier on Pet Jun 05, 2009 5:03 pm

Velika dnevna soba, v kateri se zbirajo Drznvraanovci. Sem hodijo na klepet, ali pa se pridejo učit in delat nalogo. V njej stoji nekaj Širokih vijoličnih foteljev in velik kamin.

Emma Sanier

Število prispevkov : 279
Join date : 14/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Dnevna soba Empty Re: Dnevna soba

Objavlja by Emma Sanier on Sre Jun 17, 2009 4:59 pm

Znašli so se v obsežni dnevni sobi, iz katere je vodilo dvoje stopnišč. Predstavnica je povedala, da so levo dekliške, desno pa deške spalnice. Toda Emmi še ni bilo do tega, da bi šla spat. Čeprav je bila ura že enajst, ni bila prav nič zaspana. Sedla je na enega od naslanjačev pred kaminom in zaprla oči. Premišljala je o vsem, kar se je zgodilo danes. spoznala je novo prijateljico. Prišla je v Drznvraan. Tu bo še celo leto! Toda utrujenost jo je kmalu premagala in odšla je v spalnico.

Emma Sanier

Število prispevkov : 279
Join date : 14/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Dnevna soba Empty Re: Dnevna soba

Objavlja by Gost on Pon Jun 22, 2009 2:57 pm

Sledila je toku drznvraanovcev in kmalu so prispeli do vrat v svoj dom. Predstavnik je enkrat potrkal s tolkalom in zaslišali so nežen glas:"Kako ločimo renčevca in ježa?" "Če renčevcu ponudimo mleko nas bo sumljivo pogledal in ga ne bo spil, misleč da ga hočemo zastrupiti," je zdolgočaseno odgovorila neka učenka iz sedmega letnika ter tako prehitela predstavnika. Vrata so se odprla in Sarah je vstopila v dnevno sobo. Sledila sta ji tudi volčjaka, kraguljka pa je medtem čepela na njeni rami. Vsi so bili siti, saj je volčjakoma dala nekaj piščančjih bedrc, sita pa sta bila tudi že od prej. Silver je kriknila in pogrizljala Sarah po ušesu. Utrujeno se je odpravila po stopnicah, ki so vodile v dekliško spalnico.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Dnevna soba Empty Re: Dnevna soba

Objavlja by Emma Sanier on Pon Avg 24, 2009 11:55 am

Sarah in Emma sta skozi vrata prišli v dnevno sobo in zavzeli fotelja pri kaminu. Izvlekli sta spise in presa ter se lotili naloge. Emma je kmalu popisala dva zvitka in s tem tudi prišla do konca spisa. Počakala je prijateljico, ki je končala malce kasneje, potem pa sta se skupaj odpravili na večerjo."No, na srečo nam je danes samo Raws naložil nalogo, zato ne bova v zaostanku."je nagovorila prijateljico, ko sta se spuščali po stopnišču. Jedilnica je bila natrpana in komaj sta našli dva prazna stola eden poleg drugega. Emma je bila lačna, zato si je na veliko naložila krožnik. Hitro je zmetala vase in nato rekla prijateljici:"Nečesa sem se spomnila. Dobiva se v dnevni sobi!"in že je oddirjala prek avle in po marmornatem stopnišču navzgor. Zadihana se je ustavila pred Drznvraanovskimi vrati in potrkala. Njen odgovor je bil pravilen, zato so se vrata odprla. Stekla je v dekliško spalnico in zažvižgala. Izpod njene postelje je priletel majhen netoperček in jo užaljeno premeril, češ:zakaj si me zbudila?! Toda Emma tega sploh ni opazila, saj se je že sklanjala nad pergament in hitro napisala:

Draga Samell!

Spoznala sem neko zelo prijazno Drznvraanovko, ki je z mano v spalnici. Vesela bi bila, če bi se tudi vidve spoznale. Kaj praviš na nočni sprehod, da si ogledamo grad?
Emma
P.S.:Čimprej odpiši!


Zvila ga je v rolico ter privezala netopirčku na nogo."Saj veš, Twighlight. Če je ne bo v spalnici, z zobmi razveži vrvico in ji sporočilo pusti na nočni omarici. Pojdi zdaj!". Mala živalica se je odrinila od okenske police in izginila v malce oranžkasto nebo. Nato je pospravila pero in črnilnik ter se odpravila po stopnicah v dnevno sobo ter zasedla najboljši sedež in kmalu se ji je pridružila tudi Sarah.

_________________
Dnevna soba Emmicka

Emma Sanier

Število prispevkov : 279
Join date : 14/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Dnevna soba Empty Re: Dnevna soba

Objavlja by Gost on Pon Avg 24, 2009 5:24 pm

Z Emmo sta prišli v dnevno sobo in si poiskali dva naslonjača ter mizico. Hitro sta napisali vsaka svojo nalogo, seveda Emma prej, saj je Sarah popisala dva kosa pergamenta. Nekaj časa sta še klepetali nato pa sta odšli na večerjo.

((Zdej bo ene par kratkih postov, da te dohtim v dogajanju))
((Bom kr editala))

Sarah je počasi hodila do sobe. Ko je prišla do vrat je vstopila z še nekaj drznvraanovci, tako, da sploh ni odgovarjala na vprašanje. Emma je že sedela v enem najudobnejših naslonjačev, zato si je Sarah izborila enega izmed preostalih naslonjačev. Počakala je, da ji je Emma vse razložila, nato pa rekla: "S sabo lahko vzameva moj živalski vrt. Volčjaka bi stražila, z učitelji sem namreč domenjena, da se ponoči lahko potikata naokoli, Silver pa tudi.Volčjaka sta v tistem kotu, po Silver pa tečem zdajle." To rekoč je vstala in švignila skozi vrata.

((pa še enkrat editam))

Čez nekaj minut je Sarah zadihana pritekla v sobo. "No, to je Silver," je rekla in se vrgla v svoj naslonjač. "Seveda grem z veseljem s tabo," je navsezadnje dodala.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Dnevna soba Empty Re: Dnevna soba

Objavlja by Gost on Sre Avg 26, 2009 4:03 pm

Pouka je bilo konec in Angie se je vsa zadovoljna vrnila v dnevno sobo. Odločila se je, da bo hitro napisala nalogo, preden pozabi. Bilo je dokaj lahko in kmalu jue končala. Naslonila se je in zaprla oči. Nekaj časa se je spraševala, kaj naj počne. Takrat se je spomnila, da sta se z Lynn odločila, da bosta raziskovali šolo.
Ker je ni bilo tukaj se je odločila, da jo počaka. Medtem se je prepustila razmišljanju.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Dnevna soba Empty Re: Dnevna soba

Objavlja by Gost on Sre Avg 26, 2009 4:18 pm

Lynn je prišla v dnevno sobo in opazila Angie, ta pa nje še ni. V tistem se je Lynn spomnila, da naj bi z Angie odšli raziskovati Bradavičarko. Napotila se je proti svoji prijateljici. Izgledalo je, kot da jo je s prihodom prestrašila, saj je bila Angie očitno zelo zamišljena. Lynn se je opravičujoče nasmehnila in rekla: "Greva raziskovat šolo?" Naslonila se je na naslanjač in počakala, da ji Angie odgovori. Komaj je čakala, da gresta.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Dnevna soba Empty Re: Dnevna soba

Objavlja by Gost on Čet Avg 27, 2009 9:14 am

Angie je bila vesela, da se je Lynn končno prikazala. "Seveda greva raziskovati. Ravno sem te čakala, da bi te to vprašala," ji je povedala. Vstala je in se pretegnila. Nato se je nasmehnila ter odšla proti vratom. Skupaj sta stopili ven.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Dnevna soba Empty Re: Dnevna soba

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu