Harry Potter
Prijavite se sedaj!
Obilico zabavnega pisanja, tekanja po Bradavičarki in odkrivanja njenih skrivnosti!
Zmage v Quidditchu in še mnoge druge zabavne preiskušnje!
Harry Potter
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics
» Dvorana Skrivnosti
Sobana KŽTD EmptyPet Feb 05, 2010 12:25 am by Harry Arkhen

» Dnevna soba
Sobana KŽTD EmptyTor Feb 02, 2010 8:55 am by Harry Arkhen

» Bradavičarski park
Sobana KŽTD EmptyTor Feb 02, 2010 12:41 am by Rain Esther Willow

» Eve Snape-Evans
Sobana KŽTD EmptySre Jan 27, 2010 8:26 pm by Harry Arkhen

» Sobana KŽTD
Sobana KŽTD EmptySre Jan 06, 2010 11:09 pm by Harry Arkhen

» Spolzgadovsko omizje
Sobana KŽTD EmptySre Jan 06, 2010 1:12 am by Rain Esther Willow

» Sarah M. T. Moonlight
Sobana KŽTD EmptyNed Jan 03, 2010 12:15 am by Sarah M. T. Moonlight

» Bertrum Le Blizzard
Sobana KŽTD EmptyNed Dec 27, 2009 1:55 am by Bertrum Le Blizzard

» Loryna Isabelle A. Malfoy
Sobana KŽTD EmptyPet Dec 25, 2009 7:56 pm by Loryna Isabelle A. Malfoy


Sobana KŽTD

Go down

Sobana KŽTD Empty Sobana KŽTD

Objavlja by Rain Esther Willow on Ned Jan 03, 2010 11:53 pm

To je sobana KŽTD oziroma Kar Želite To Dobite. Okoli nje se moraš prehoditi trikrat in ves čas ponavljati, kaj si želiš. Pokazala se ti bodo vrata in ko boš vstopil vanjo boš videl tisto, kar hočeš.
Rain Esther Willow
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 24
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Rain Esther Willow on Pon Jan 04, 2010 12:13 am

Harry ji je vrnil poljub-seveda z velikim zadovoljstvom-ter jo stisnil k sebi. Slišala je njegov rahel stok, ko ga je ugriznila v ustnico in med poljubljanjem se je rahlo zlobno nasmehnila, nato pa se mu spet posvetila. Harry jo je dobesedno treščil ob pult in rain je svoje roke voljno ovila okoli njegovega pasu ter vidno sprejela zamenjani vlogi. Ko sta bila njuna telesa tako pritisnjena je lahko zaznala vsako Harryjevo reakcijo telesa. Torej je tudi začutila, da se mu v spodnjem delu telesa nekaj dogaja in Rain je komaj zadrževala smeh. On se za to očitno veliko ni zmenil. Dvignil jo je na pult in jo poljubil. Njegove ustnice so zaputile njene in ko se je spraševala, če se je končno kaj zmenil za svoj potrebni spodnji del, je začutila na svojem vratu njegove ustnice. Iz nje se je izvil globok stok in dobesedno zavrtelo se ji je ob tem. Nato sta zraven zaslišala odkašljevanje. Rain je morilsko pogledala prišleka in uvidela Toastwampa, ki je bil očitno zaripel v obraz od opazovanja njunega naprednega delovanja. "Ehm, gospodična Willow, gospodič Arkhen... Moja ljuba varovanca... Bi lahko saj vesta...? Se odmaknila v kakšen bolj skrit kot? Mislim, ni tule ravno primerno, bi rekel..." Rain se je pri sebi namrdnila in skočila s pulta ter potegnila Harryja za roko. Za sabo sta zaslišala Toastwampov precej blagodelen nasvet, ki verjetno njej in še bolj Harryju ni bil všeč: "Bi prosil tudi, da se prosim ne spuščata v še globje vode kot zdajle... Navsezanje sta šele otroka. Ne bi bilo DOPUSTNO, da bi to delala tako mlada. No kakorkoli." Odkašljal se je in jima obrnil hrbet. Rain je prhnila in začela mrmrati: "Saj sta še otroka, ne smeta tega... Naj gre nekam. Greva na pravo zabavo," se mu je vražje nasmehnila in začela sta se vzpenjati do 7. nadstropja. Rain je začela s Harryjem hoditi okoli sobane in v mislih ponavljala: "Skrita zabava, skrita zabava..." Ko sta tretjič prišla okoli so se pojavila vrata. Zvlekla je Haryja notri in takoj je do njiju priletel pladenj z rumom. Zarežala se je in prijela en kozarček ter nagnila. V te sobani se je dogajalo vse. Striptiz, divji ples, skoraj dajanje dol, pitje, in celo pretepi. Nasmehnila se je ob zbranih ljudeh in se nato obrnila k Harryju: "Torej, kje sva ostala?" je vprašala in s prstom pritisnila ob njegove ustnice.
Rain Esther Willow
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 24
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Harry Arkhen on Pon Jan 04, 2010 1:10 am

Ravno je bil na tem, da ji z roko seze pod majico, ko ga je-neverjetno-zmotil kaselj. Zadaj na levi. Harry se je z morilskim pogledm obrnil in zagledal Toastwampa, ki bil ves rdec v obraz. Premeril ga je in zagledal napete hlace. Sam prisebi se je zahahljal. Jaz imam vsaj trikrat vecjega od tebe, starcek,je pomislil in ga se naprej grdo gledal. Predstojnik spolzgada jima je zacel predavati o tem, naj gresta kam drugam, ker so bili na haloween zabavi tudi mlajsi ucenci. Zavil je z ocmi in sledil rain, ki se je ze odpravila. Tedaj je ujel se zadnji delcek toastwampove pridige "pa da nebi zabrodila v kake globlje vode od tgea. Hm no, premlada sta in to...". Harry bi se kmalu obrnil in planil nadenj.

Prispela sta do kztdja, kjer naj bi seodvijala skrivna zabava. Trikrat sta se sprehodila mimo, mislec na zabavo in ko sta se ustavila pred steno, so se tam izoblikovala lesena vrata. Izmuznila sta se v dvorano. V njej je vladalo popolnoma drugacno, mnogo manj zadrzano vzdusje. Harry je v kotu zagledal nekaj punc, ki so bile pomankljivo oblecene in se to obleko so ocitno nameravale sleci. Na drugem koncu dvorane so se pari zvijali v divjem plesu, ki ni niti od dalec spominjal na valcek. In tam, v malce bolj umirjenem kotu so se zalizovali in meckali fantje in punce. Harry je zgrabil tri kozarcke vodke z mimoidocega pladnja in jih vse zvrnil na eks. Zazrl se je v prelepo punco poleg sebe in se nasmehnil. "kje sva ostala? No..." potegnil jo je k sebi in jo poljubil. Nato jo je brez opozorila potegnil za seboj skozi mnozico in do zalizovalnega koticka. Pritisnil jo je ob steno in se je zarezal tocno tukaj, draga moja.". Zaliznil jo je, nato pa cez nekaj casa zdrsnil z ustnicami na njen vrat. Njegove roke kar niso hotele ostati okoli njenega pasu, temvec jo je z eno zgrabil za zadnjico, z drugo pa ji je zdrsnil pod majico.
Harry Arkhen
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 25

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Rain Esther Willow on Pon Jan 04, 2010 11:31 pm

Harry jo je povlekel k sebi in jo poljubil. Z užitkom mu ga je vrnila in nato pustila, da jo je zgrabil, ter potegnil v precej umirjen kotiček, kjer so se lizali fantje in dekleta. Skorajda treščila je ob steno in Harry se je zarežal: "Točno tukaj draga moja." Znova jo je poljubil, in se s svojim jezikom dotaknil njenega. Želela si je, da ne bi spet poskusil tistega z vratom, saj jo je to spravljalo ob pamet. Ni imela te sreče(ali jo je pač imela) in njegove ustnice so zdrsnile na njen vrat. Rain je spet zastokala in skoraj istočasno sta se odzvala. On je s svojo mrzlo dlanjo spolzel pod njeno majico, ona pa mu je odvezala metuljčka in mu odpenjala gumbe na beli srajci. Prijela jo je za ovratnik in jo strgala z njega. Pritisnila se je obenj, a ni začutila njegove kože. Pogledala je in ugotovila, da ima na sebi črno napol odpeto bluzo. Namrščila se je in z ustnicami zdrsela za njegovo uho ter mu začela ušesno mečico rahlo gristi, med tem ko je z njega potegnila hlače. Kot je pričakovala so bile odspodaj nove, verjetno jeans hlače. "Ha, kasnejšen obred?" ga je vprašala na uho. Harry je bil prekleto potreben in to je lahko čutila duševno in telesno. "Daj, greva raje kaj popit, da se ohladiš," se mu je zarežala in mu pritisnila poljub na lice ter ga potegnila k baru. Ko je ugotovila, da so pri pultu samo alkoholne pijače je zavzdihnila in Harryju potisnila vodko, sama pa je raje natočila vino, saj ji je nekaj pravilo, da en od njiju more biti pri sebi, ali še bolje: ona. Pila je počasi med tem ko je prikrito sumničavo pogledovala Harryja.
Rain Esther Willow
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 24
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Harry Arkhen on Pon Jan 04, 2010 11:48 pm

Zadovoljno se je nasmehnil, ko je slisal njen stok. Odvezala mu je metuljcka in mu odpela belo srajco. Videl je njeno presenecenje, trenutek kasneje pa je sledilo se vprasanje "za kaj je pa to?" zarezal se je in odvrnil "saj ves, kasnejse zabave in to..."svoj prijem na njeni zadnjici je samo se okrepil in jo divje poljubil na vrat. Zacutil je njen ugriz v usesno mecico in zavzdihnil je od uzitka. "pridi, greva se ohladit."je dejala, potem ko mu je slekla se hlace. Sedaj je bil v crni, napol odpeti srajci in kavbojkah. Z nasmehom ji je sledil do sanka, kjer je z veseljem ugotovil, da imajo samo alkohol. Postregel si je z vodko, ki mu jo je poudila rain, ona sama pa je vzela samo vino. Skomignil je z rameni in zvrnil silce. In nato se eno. In se eno. Pogledal je rain. Nato jo je povlekel v svoje narocje in ji roko neprikrito polozil na stegno. No, morda polozil ni bil ravno pravi izraz. Bolj natancno bi bilo zakopal svoje prste v njena cvrsta stegna. Kar je tudi storil. Svoje ustnice je prislonil k njenemu vratu in zasepetal "potrebujem te, rain.". Nato jo je poljubil na vrat, roko pa premaknil blizje njenemu mednozju.
Harry Arkhen
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 25

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Rain Esther Willow on Tor Jan 05, 2010 12:49 am

Kot je njen um predvidel se je začel nalivati. Rain je komaj zadržala svoj glas, da ni zavzdihnil. Tole ga bo težko prepričati v to, da ne bi spal z njo. Debelo ga je gledala, ko je pil vodko, kot bi bila voda. In nikakor pomanjševalnica. "O ne," je sama pri sebi zastokala in naredila še en požirek, ter nato skoraj zlila vino, zato ga je hitro nagnila preostanek. Harry jo je povlekel v svoje naročje, nato pa je na stegnu začutila njegov močan prijem. No, pustimo mu malo. Saj je tudi tule ubogi. Čisto pijan in potreben, je zavzdihnila. S svojimi ustnicami se je skoraj dotaknil njenega vratu, ko je zašepetal: "Potrebujem te, Rain." Njegov glas ni bil proseč, bil je tih in nežen in Rain se je vdala njegovi želji. Za nekaj časa. Spet ji je naredil taisto; poljub na vrat. Ugriznila se je v ustnico, da ne bi spet zastokala, saj je predvidevala, da bi to še bolj podžgalo njegovo željo. Roko je namestil še bližje njenega ubogega mednožja, ki je prav tako kot njegov bil rahlo topel. "Ah, Harry," je zavzdihnila in ga poljubila na ustnice, ter nato z jezikom zdrsnila navzdol po vratu. Pri tem je zataknila prst med režo njegove odprte srajce ter potegnila. Gumbi so se vdali in črna srajca je bila odpeta. Z rokami je segla pod njo, drugo nogo pa prestavila na drugo stran njegovega boka, da je okobal sedela na njemu. Ovila je noge okoli njegovega pasu in se tako potegnila bližje. Pravzaprav zelo blizu. Njuni ledji sta se stikali in Rain je o tistem svojem principu tonila v pozabo. Drugo Harryjevo prosto roko je prijela s svojo in jo pomaknila pod svojo majico. Harry je sigurno naredil nek poseben gib in Rain je zazvonilo v glavi. "Harry," je nežno rekla in prijela njegov obraz z dlanmi. "Harry, tole je popolnoma prehitro. 13 let imava." Poskušala mu je nežno dopovedovati a je napol dvomila, da jo je sploh slišal, kaj šele upošteval.
Rain Esther Willow
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 24
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Harry Arkhen on Tor Jan 05, 2010 2:51 pm

Ko jo je poljubil na vrat, je s kotickom ocesa opazil,da se je ugriznila v ustnico. Ah, draga moja, to je torej tvoja sibka tocka? Prav razje se je nasmehnil, nato pa je se podovjil moc svojega poljuba in okrepil prijem na njenem vitkem stegnu. Nato mu je spretno odrezala dostop do njenega vratu, ko ga je poljubila na ustnice in zavzdihnila "Oh, Harry.". Nezno je zdrsnila na njegov vrat, medtem pa mu je dobesedno raztrgala srajco, ko je preprosto potrgala gumbe in svojo roko ovila okoli njegovega telesa. Nato se mu je usedla v narocje, in to z razkrecenimi nogami. Oh ja, Rain, kar tako naprej,je zadovoljno pomislil. Ona je svoje noge ovila okoli njega in se potegnila blizje. Zlobno se je nasmehnil in pritisnil naprej s svojimi ledji. Prijela je njegovo prosto roko in si jo potisnila pod majco. Z veseljem, Rain. Dlan je premaknil prav do njenega modrca in nato s prsti zdrsnil podenj. Takrat se je Rain ustavila in objela njegov obraz. "Harry, tole gre popolnoma prehitro. Sele 13 let sva stara.". Stisnil je celjust in svojo brado naslonil na njeno ramo. Nekaj dolgih minut je samo globoko dihal in preganjal alkoholne hlape iz svoje glave. Nato je prste pocasi umaknil z njenih prsi in dlan z njenega stegna. Zavzdihnil je in jo nezno poljubil na ustnice. "Saj imas prav."je tiho dejal. Vendar je vseeno ni pustil iz svojega objema. "Ampak tukaj bos pa ostala."je dejal in se malce nasmehnil.
Harry Arkhen
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 25

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Rain Esther Willow on Tor Jan 05, 2010 6:39 pm

Čutila je njegovo dlan na svojih prsih in poskušala se je pomiriti. Ne bi bilo prijetno, če bi Harryja kar posilila. Na njeno presenečenje se je odzval na njene besede in stisnil čeljust in zobe. Zavzdihnila je in po glavi ji je zaplesalo, da ga je prizadela. Svojo brado je naslonil na njeno ramo in globoko dihal. Nežno ga je božala po hrbtu, da bi ga pomirila še dodatno. Čutila je njegovo močno dihanje in prizadevanje, da bi se uprl svoji pijani potrebnosti. Že je mislila zdrsniti iz njegovega naročja, da bi lažje odmislil vse skupaj, a nato je začutila, da se njegove dlani počasi umikajo stran s stegna in njenih prsi. Zavzdihnil je in se njenih ustnic nežno dotaknil s svojimi. Rahlo mu je vrnila in se nato zazrla vanj. "Oprosti," je tiho rekla, nato pa je prav tako tiho rekel: "Saj imas prav." Zaprla je oči in rahlo pokimala. Ko je zbirala besede, je prekinil njen niz misli in dejal. "Ampak tukaj boš pa ostala." Nežno se je nasmehnila in se dotaknila njegovega lica. "Rada te imam." Nato je s prsti nežno podrsala po njegovem vratu. Z rokami je prijela njegove dlani in prepletla prste z njegovimi ter roke dvignila pret Harryja v zrak. Oprla se je na njih in se nato pritisnila ob njegove ustnice. Nato ju je zmotil nek trapast Barbie glas. "Oooooo, Haaaaarry." Rain je zagledala neko čudno barbiko ki je sijočih oči gledala v Harryja. "Spokaj," je zabevskala Rain. Blondie ji je namenila prav vzvišen pogled. "Ti se odstrani." Rain je privzdignila obrvi in hladno ter strupeno rekla. "Niti slučajno. Zognis!" Iz palice, ki jo je uperila proti njej je bušknil ogenj ter jo zaobjel. "Zdaj mi je pa vseeno." Skomignila je in se obrnila proti Harryju. "Prepoznale so te," mu je sporočila in globoko zavzdihnila.

((uhuhu, 4. letnik se bliža xD))
Rain Esther Willow
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 24
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Harry Arkhen on Tor Jan 05, 2010 9:35 pm

malce zalostno se je nasmehnil in svoje prste prepletel z njenimi. Nezno ji je vrnil poljub in pri tem zacel smehljati. [i]Pravzaprav, bo po drugi strani lahko pocakal se nekaj let....saj ne bo tako grozno. Ze ce jo je imel ob sebi, se je pocutil sdesetkrat bolje. Tedaj je njuno ljubkovanje prekinil ostuden, osaben in vzvisen glas. Harryu se je zdelo, da ga je nekajkrat ze slisal in vzbujal mu je same neprijetne spomine. Obrnil se je v smer, od koder je prisel in z grozo in slabo voljo zagledal Mary. "Kdo je pa tebe povabil?"jo je nesramno vprasal in si pricel zapenjati srajco. Barbiki vsekakor ni namenil privosciti pogleda na svoje gole prsi. Videl je, kako je trznila, ko je je rain dejala, naj se spoka. Mary je vazno odvrnila "ti se odstrani.". Harry jo je hladno premeril, nato pa dejal "Resno, kretenka, vozi mi izpred oci.". Rain je privzdignila obrvi in dejala "Zognis!". Barbikina obleka je izbruhnila v plamene in mary je kricec stekla stran. Harry se je zadovoljno nasmehnil in jo poljubil "Dobro si jo."nato je zavzdihnil. Ozrl se je na srebrno uro na svojem zapestju in ugotovil, da je ura ze tri zjutraj. Rain je nezno dvignil iz narocja in jo nato prijel za roko. Izmuznila sta se iz kztdja in nato prav do jec, brez da bi ju kdo opazil. Obstala sta v splozgadovski dnevni sobi. Se enkrat jo je na kratko poljubil na vrat, ji rekel lahko noc in nato odsel po stopnicah navzgor. Bil je precej utrujen, zato se je samo na hitro stusiral, si umil zobe in se zvrnil na posteljo.
Harry Arkhen
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 25

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Harry Arkhen on Sre Jan 06, 2010 8:24 am

Pocutil se je strasansko bedno, ko ga je Mary vlekla za seboj kot puncko iz cunj in ga razkazovala nokoli kot trofejo. Pred vsako punco, ki jo je videla ga je morala poljubiti na usta, da postale vse zelene od zavisti in da so ja videle, komu sedaj pripada. Njegov neokrnjeni um, popolnoma blokiran od svojega telesa, je ze rovaril proti vsiljivcu. Takoj je ugotovil nekaj lukenj v maryjinem napoju. Recimo to, da ni zmogel misliti na Rain, medtem ko ga ob tisti punci ni zadela bolecina, ker je uroceni napoj predvideval, da s tem misli mary. Ceprav se nje v tistem trenutku in mogel spomniti, je vedel, nekje globoko v sebi, da mu goromno pomeni. Ampak vsiljivec mu tega ni pustil izrazati. Mary ga je le odvlekla v spolzgadovsko dnevno sobo, da bi se se tam povazila z njim. Ko ga je hotela zalizniti pred vsemi nevoscljivimi spolzgadovkami, pa mu je v glavi nekaj kliknilo in odskocil je. Ocitno je vzela napoj s kratkim rokom trajanja. Ko se mu je zopet pricela priblizevati z besedami "Ljubcek, daj no, pridi k meni."je izvlekel palico in jo uperil vanjo. Zarjul je "cruccio!"in mary je vrescec odletela proti stropu in se tam zvijala od bolecin. "Prekleta prasica! Kdo pa mislis da si, da takole vdiras v moje zivljenje?!"se malce bolj je pritisnil nanjo. Koncno jespustil palico in mary je padla na tla, nezavestna. "nisem se koncal s tabo!"jo je grozece opozoril, nato pa hitro izvedel urok pozabenad dekleti in mary ter se spokal iz dnevne sobe. Obstal je v jecah in se zastrmel v strop. Moral je najti Rain. Nujno.

Najprejje obhodil vse njune skrite koticke, kjer sta se svojcas zalizovala in imela zelo rada. Zavzdihnil je in pohitel dalje. Nikjer je ni bilo, razen ce...KZTD! Pohitel je v sedmo nadstropje in spotoma prisolil mocno brco gospodicni Norris, samo zato ker je bila tam in ker se je hotel znesti nad nekom. Obstal je pred eno izmed sten in nato pomislil. Ni vedel, kje bi se lahko skrivala, a moznosti je bilo neskoncno. Odlocil se je za zatocisce obupanih in tistih z zlomljenim srcem in hitro trikrat sel mimo zidu. Takoj ko so se pojavila vrata, jih je odsunil in planil noter. Tam je bil sivkast kavc, nekaj zoglenelih polen na ognjiscu in mizica, na kateri so lezale...Kaj?! heroinske injekcije?! Stopil je proti kavcu in pogledal nanj.

Tam je lezala Rain, zvita v klobcic, njen obraz preoran od solza in njeno telo polno ran. Zaskelelo ga je nekje globoko v grlu in zaprl je oci. Stopil je okoli kavca in se ulegel poleg nje. Izvlekel je palico in jo polozil na njene rane. "Cisti."je zasepetal in konico svoje palice prislonil k temni, heroinasti rani. Medtem ko so prepovedane substance odtekale iz njenega telesa, je on eno roko previdno ovil okoli nje in pocasi utonil v spanec.
Harry Arkhen
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 25

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Rain Esther Willow on Sre Jan 06, 2010 7:03 pm

Kričala je, ubijalo jo je. Sanjala je njega, vse kar sta imela, ampak je imela občutek, kot bi jo v sanjah te spomini trgali stran. Bolelo jo je, teptalo, uničevalo. Hotela je ujeti zadnji spomin. Ko ji je zadnjič rekel, da jo ljubi. Laž, navadna laž. Po tej ugotovitvi je spustila in padla na prej. Ni več kričala. Ležala je kot bi bila mrtva. Spet so se ji zarisevale podobe, od katerih je med spanjem jokala. No, solze so ji lile iz oči, ne da bi se zavedala. K Mary... Ona, dobesedno uničena, pozabljena. Občutek ostre bolečine v telesu, ki se verjetno ne bi mogla primerjati s kletvijo križanih. Bila je močnejša. Občutek, kako odmira kot uvenel cvet. In občutek, kako ga še vedno ljubi in sovraži obenem. Odprla je oči in njene težke veke so se še vedno vlekle skupaj. Hotela se je premakniti, a jo je nekaj zmotilo. Neznana roka jo je ovijala in stiskala k sebi. Besna je zakopala prste v kavč. Verjetno si je nekdo preveč dovolil. Kakšen trapast Spolzgadovec, ki ga je včeraj udarila ali mučila. Ampak... Objem ji je bil tako znan. Bil je objem, pri katerem se je čutila varovano, popolno, edino. Bil je objem, ki ga je tako oboževala, pri katerem je njeno srce vedno hitro bilo. Bil je objem, ki ga je ljubila a sedaj tudi sovražila. Harry. Začela je panično dihati in pogledala je bledo dlan. Obrnila je glavo in s svojimi rdečkastimi, utrujenimi očmi zagledala obraz, pri katerem jo je stisnilo v grlu. Bil je najlepši obraz, ki ga je kaderkoli videla. Temni, razmršeni lasje so mu padali prek čela, njegove oči so bile zaprte, nežne, mehke, blede ustnice so bile tako perfektne. Njegova koža je bila skoraj da bela. Imel je močne poteze, a še vedno angelsko narejene, tako da nikakor niso bile prestroge. Mislila je, da se bo zadušila. Bil je on, bil je tu. Prek lic so ji še bolj udrle solze, kot slap. V sebi je imela občutek da se trga na tisoč koščkov. Stisnila je čeljust in njegovo dlan grobo odrinila s sebe. Vstala je in se majavo začela umikati nazaj, ritensko. "Harry, kaj počneš tu?!" je zakričala, kakor je pač lahko, glas je imela popolnoma hripav. "Poslušaj me. Se ti sploh ZAVEDAŠ kaj si mi naredil včeraj ali ne vem kdaj točno že?! SE?! Prekleto, pojdi k tisti Mary, ne pa sedaj mene menjati in njo! Ker ona te bo itak vedno vzela nazaj. Jaz pa te ne bom!" Občutek je bil, kot bi jo v grlu trdo pritiskali nohti. Zaprla je oči, da bi se zbrala, nato pa jih je odprla in se jezno zazrla vanj, popolnoma prejokana, še naprej se je odmikala od njega. "Mogla bi te spregledati. Kako sem bila lahko TAKO slepa?! Prekleti egoistični imbicil si, Harry Arkhen!" Pri tem izgovoru njegovega imena jo je skoraj ubilo. "ČE se ti zdi smešno, da me izigravaš kot neko navadno sranje, med tem ko jaz tu doživljam pravi pekel se greš lahko spraviti na drugega." Nato se mu je spet približala, a namenjena k mizi z inekcijami. Prijela jih je okoli pet, nato pa se že pripravljala da odide, ampak nekako je vedela, da bo gospod Arkhen začel ugovarjati. ZAKAJ ga je tako ljubila?! Zakaj?!
Rain Esther Willow
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 24
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Harry Arkhen on Sre Jan 06, 2010 11:09 pm

Ze tako je spal bolj slabo, ko pa je zacutil, da je nekaj mocno sunilo njegovo roko, se je takoj zbudil. Odprl je oci in planil pokonci. Stal je iz oci v oci s svojo...najdrazjo. Ampak glede na tone sovrastva in solz, ki so se zlivale iz njenih oci, je dvomil, da ona cuti enako do njega. Stisnil je celjust, ko ga je nadrla. "Nocem mary! Nikogar drugega nocem kot tebe! Prism rain, poslusaj me!". A njegov glas je naletel na gluha usesa. Ona mu je samo obrnila hrbet in z mize vzela injekcije. "Niti slucajno!"je ostro dejal in zamahnil s palico "Accio injekcije.". Poletelo so iz njene roke in Harry jih je na pol poti unicil s preprostim urokom. "Ne bos se drogirala, rain. Ne bos!"trdno je zapicil svoj pogled v njene oci, vendar se je pocutil, kot da ga sploh ne gleda. "Rain! prosim.". Kot da bi govoril steni. Obrnila se je na peti in odvihrala iz dvorane se preden je uspel preskociti kavc in priti do vrat. Planil je na hodnik, vendar tam ni bilo niti sledu o Rain. Zaklel je in se nato utrujeno, izmuceno in obupano naslonil na steno. Strmel je v strop, pocutil pa se je, kot da bi mu nekdo surovo iztrgal del srca iz prsi in ga nato prisilil, da nadaljuje z zivljenjem. Pol njegovega zivljenja je izginilo zaradi ene preklete po*ukane babnice, ki mu je v pijaco nekaj zlila.

Nenadoma se mu je porodila Idea. Kaj, ce dokazem Rain, da mi je mary nekaj stresla v napoj? Potem...potem me bo vzela nazaj!planil je proti spolzgadu, kar letel je po stopnicah in uporabljal vse skrivne prehode, ki so mu bili znani. Takoj ko je prisel v dnevno sobo, je pricel natancno poizvedovati.
Harry Arkhen
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 25

Nazaj na vrh Go down

Sobana KŽTD Empty Re: Sobana KŽTD

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu