Harry Potter
Prijavite se sedaj!
Obilico zabavnega pisanja, tekanja po Bradavičarki in odkrivanja njenih skrivnosti!
Zmage v Quidditchu in še mnoge druge zabavne preiskušnje!
Harry Potter
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics
» Dvorana Skrivnosti
Bradavičarski park EmptyPet Feb 05, 2010 12:25 am by Harry Arkhen

» Dnevna soba
Bradavičarski park EmptyTor Feb 02, 2010 8:55 am by Harry Arkhen

» Bradavičarski park
Bradavičarski park EmptyTor Feb 02, 2010 12:41 am by Rain Esther Willow

» Eve Snape-Evans
Bradavičarski park EmptySre Jan 27, 2010 8:26 pm by Harry Arkhen

» Sobana KŽTD
Bradavičarski park EmptySre Jan 06, 2010 11:09 pm by Harry Arkhen

» Spolzgadovsko omizje
Bradavičarski park EmptySre Jan 06, 2010 1:12 am by Rain Esther Willow

» Sarah M. T. Moonlight
Bradavičarski park EmptyNed Jan 03, 2010 12:15 am by Sarah M. T. Moonlight

» Bertrum Le Blizzard
Bradavičarski park EmptyNed Dec 27, 2009 1:55 am by Bertrum Le Blizzard

» Loryna Isabelle A. Malfoy
Bradavičarski park EmptyPet Dec 25, 2009 7:56 pm by Loryna Isabelle A. Malfoy


Bradavičarski park

Go down

Bradavičarski park Empty Bradavičarski park

Objavlja by Emma Sanier on Pon Jun 15, 2009 4:36 pm

Velik park, ki zaseda skoraj večino posesti.

Emma Sanier

Število prispevkov : 279
Join date : 14/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Bradavičarski park Empty Re: Bradavičarski park

Objavlja by Gost on Pon Jun 29, 2009 5:46 pm

Sarah je stekla z volčjakoma na povodcu skozi vrata v park. Bil je ves obžarjen z jutranjim septembrskim soncem. Ustavila se je in psa odpela, da sta oddivjala. Hitro se je vrnila v grad.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Bradavičarski park Empty Re: Bradavičarski park

Objavlja by Harry Arkhen on Ned Jan 17, 2010 1:47 am

Stisnila se je obenj in tudi sam je okrepil svoj objem okoli nje. Po nekaj trenutkih je spregovorila "Kaj ko bi sla v park, ko je pa tak lep dan?". Harry je vrgel pogled skozi umetno okno, in zagledal sonce visoko na nebu. Bil je kot v Veliki dvorani. Kazalo je pravo vreme, tako kot je bilo zunaj na posestvu. Z nasmehom jo je pogledal in ji pritdil. Odsla sta iz dnevne sobe, po mokrih in vijugavih hodnikih do jec. Od tam sta dobre volje in z roko v roki odsla navzgor po stopnicah in nato v Veliko dvorano.

Po pricakovanjih so seveda vsi strmeli vanju, saj je bil cudez ze, da sta se sploh prikazala, kaj sele skupaj. Oba sta ignorirala poglede in se usedla na svoje obicajno mesto za mizo, ki sta se ga prej izogibala, ce sta seveda sploh prisla v Veliko dvorano. K njima je pridrvela malce debelusna Ann in Rain dobesedno zdrobila v svoje mamskem objemu. Harry je privzdignil obrv in na njegovem obrazu je zaigral sarkasticen nasmesek. Ugotovil je, da se pocuti zares dobro. Ann je nekaj scarala s svojo palico in ugotovil je, da pravzaprav ima apetit. Zgrabil je prvo stvar, ki mu je prisla pod roke in jo ponesel v usta. Kmalu zatem je zvrnil se nekaj kozarcev bucnega soka, ki jih je pred tem preveril s carovnijo, da se v njih ne bi zopet znaslo kaj nezazelenega. Ko je bil sit in njegova zeja potesena, mu je ostala se ena zelja. Hotel je biti sam z Rain. Spogledala sta se in v trenutku je bilo vse jasno. Prijel jo je za roko in jo oddvedel iz dvorane.

Usedla sta se na travo pod velikim drevesom, ki je raslo ob bregu jezera. To je bil njun priljubljeni, rezervirani koticek, ki je bil nedotakljiv vsem razen njima. Sedela sta v prijetni senci in razpravljala o vsakdanjih stvareh kot so glasba in sola in oblacila. Harry se je pocutil, kot da bi z njegovih prsi padalo veliko, tezko breme, koscek za kosckom. Proti poldnevu se je pocutil kot peresce, ki bi lahko poletelo v nebo, tako lahek je bil. Objel je Rain in si jo posadil v narocje. Svoje celo je naslonil na njeno in zaprl oci.


Nazadnje urejal/a Harry Arkhen Sre Jan 27, 2010 9:55 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Harry Arkhen
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 25

Nazaj na vrh Go down

Bradavičarski park Empty Re: Bradavičarski park

Objavlja by Rain Esther Willow on Sre Jan 27, 2010 7:41 pm

Po hitrem postopku sta se spokala iz Velike dvorane. Ustavila sta se šele pri parku in umirjeno hodila proti velikemu drevesu, ki bi Rain še pred 2 dnevoma povzročil to, da bi se na njem obesila. Preplavljen je bil z njunimi spomini. Kako sta vsak prosti, sončen dan prečepela v senci tega ogromnega drevesa in se objemala. Čutila je, kako prekleto pogreša njegov objem v njegovem mehkem naročju. Usedla sta se ob drevo in začela govoriti o vsakdanjih stvareh, popolnoma neobremenjenih. Opazovala je njegov zdelan obraz, bledo polt, temnejše oči, podočnjake, blede ustnice. A nekaj je izžareval navzven tako kot ona. Ni bil več čustveno zaverižen, bil je popolnoma spuščen, pravzaprav lahkoten. Ko je sonce osvetilo njegovo kožo, ki se je nežno odbila od blede polti je za trenutek pozabila dihati. Pozabila je, kako je lep, pozabila je občutek nežnega vznemirjenja, ko je bila ob njem. Objel jo je in jo nato posadil v svoje naročje, kar ni bila velik problem, saj je Rain precej shujšala in tudi prej nikakor ni bila debela. Svoje telo je naslonil na njeno. S prsti mu je šla skozi mehke črne lase in ga nato nežno pobožala tilnik. Zavzdihnila je, se rahlo zasukala in videla njegov obraz z nasmeškom na obrazu. Nežno ga je poljubila na veko, nato pa je še ona zaprla oči in uživala v opoldanskem miru. Končno je le malo odprla oči in obrnila glavo ter videla urezljan napis v deblo. Napisala je ona, napisano pa je bilo ime njenega dragega Harryja. Rahlo je stegnila roko proti zapisu, ko je videla osebo, ki si jo je najmanj želela videti. Ali pač. "Počakaj, ljubček," je tiho rekla z nekoliko trdim glasom. Vstala je in umirjeno, a še vedno morilske volje prišla do nje. Mary. Hitela je mimo in Est jo je ostro prijela za ramo ter jo obrnila. "Kam pa kam?" je izstisnila skozi zobe in jo grdo pogledala s svojimi temno rjavimi očmi. Mary je poskušala samozavestno in zaničevalno odgovoriti, da prekrila strah, ki je kar pel od nje: "Vozi, prasica." Rain se je nasmehnila, v naslednjem trenutku pa jo je za to opazko s palico vrgla v drevo, kjer sta bila pred minuto s Harryjem. "Tiho, ti tele kurbirsko," je bežno zamrmrala, nato pa glasneje dodala. "Harry, poglej koga sem pripeljala." Iz njenih besed je venel gnus in ko je Mary slišala, da nagovarja tudi Harryja je izgubila še tisto malo samozavesti, ki jo je imela. Rain je zamahnila s palico in blondinka je bila zvezana ob deblo, okoli vratu pa je imela vrv, ki se je lahko zategovala po mili volji. "Nisem si mislila, da iz ene ovenele koprive v kombinaciji z drevesom lahko narediš tako 'lep' 'pušeljc', kaj meniš Harry?" Do tega dekleta je čutila tako morilsko voljo, zlobo, sovražtvo, da se je komaj zadržala, da je ni razčetverila na tisoč koscev.
Rain Esther Willow
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 24
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Bradavičarski park Empty Re: Bradavičarski park

Objavlja by Harry Arkhen on Sob Jan 30, 2010 1:28 am

Njene ustnice so se dotaknile njegove veke, nato pa se mu je naslonila v narocje in skupaj sta uzivala v toplem popoldanskem soncu. Svoje roke je z zadovoljstvom ovil okoli nje in se ob tem spomnil, kako dolgo tega ze ni storil in kako zelo je te pogresal. Se tesneje jo je objel, vedoc, da je nikdar vec ne bo izpustil. Ko se je stegnila k drevesu seje obrnil in videl vrezljan napis. Bilo je njegovo ime, nad njim pa se Rainino. Nasmehnil se je ob spominu rezljanja, ko je Rain nenadoma otrpnila v njegovem narocju. "Pocakaj tu, ljubcek."je trdo rekla in vstala.

Stopila je okoli drevesa in slisal je, kako je z nekim dekletom, ki je imelo ogaben osladen glas in ki mu je zvenel neprijetno znano izmenjala nekaj zaljivk, nato pa jo je z magijo vrgla ob drevo. "Pridi Harry, poglej kaj sem nasla."je ledeno zapredla. Presenecen nad nenadno spremembo obnasanja je skocil pokonci in stopil okoli, da bi videl, kdo je vzrok. V trenutku se mu je na obraz prikradla senca. Ob drevo je bila privezana Mary. Rain je spustila neko zlobno pripombo, ki je vkljucevala puseljc, koprivo in drevo, a je odzvanjala v daljavi. Kajti v tistem trenutku si je samo zelel, da bi lahko to prasico raztrgal na prafaktorje. Zaprl je oci in roke stisnil v pesti. Nato se je spogledal z Rain.

Potem ko staji onemogocila kricanje, sta jo odvlekla na rob Prepovedanega gozda, ravno dovolj, da ju od zunaj niso videli, prav tako pa ne dovolj globoko, da bi naletela na kaksne manj prijetne prebivalce gozda. Privezala sta jo ob drevo, nato pa sta tiho pricela razpravljati o metodah mucenja. Ko sta dodelala svoj torturni plan, se je harry obrnil nazaj k Mary, z divgnjeno palico v rokah. Na njegovo nejevero je po notranji strani njenih kavbojk nastajala mokra lisa. Mary se je poscala od strahu. Harry je komaj zadrzal naval smeha, vendar se je nato zresnil in uperil palico vanjo. Nekaj je tiho izrekel in izvedel zapleten gib z roko, v naslednjem trenutku pa so se na njenem telesu pojavili plameni. Nadzoroval jih je s palico in jih premikal po njenem telesu.

Najprej jo je on osmodil, nato se je Rain zabavala s kletivjo krizanih. Potem se je je spet lotil Harry, potem Rain in zopet Harry. V njemu je vedno bolj narascala jeza in nenadoma je sredi mucilnega uroka spustil palico in se obrnil. Pogledal je Rain in dejal "Pridi, greva, preden jo ubijem.". Ze sta stopila proti potki med drevesi od koder sta prisla, ko sta se le enkrat ujela s pogledi in to je zadostovalo. Bila sta enakih, morilskih misli. Obrnila sta se na peti, zaklicala, a ne preglasno, "Avada Kedavra!" in dva curka zelene magije sta poletela v Mary.
Harry Arkhen
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 25

Nazaj na vrh Go down

Bradavičarski park Empty Re: Bradavičarski park

Objavlja by Rain Esther Willow on Tor Feb 02, 2010 12:41 am

Prek Harryjevega obraza je zaplavala mračna senca, ko je zagledal Mary. Odvlekla sta jo do roba Prepovedanega gozda, da sta bila zakrita z drevesi in ju nihče ni mogel videti. Ko sta podrobno sestavila načrt mučenja, je Harry že hitro začel izvajati plan na Mary. Opazila je, kako so iz njegove palice bušknili plamenčki in Rain se je tiho zahahljala. Svetlolaska je cvilila kot čudna žival in Rain je skoraj ni mogla več prenašati, zato jo je popolnoma utišala z odstranitvijo jezika. Ko jo je Harry popolnoma očrnel je Rain zavihala rokave in jo zlobno pogledala. "Currucio," je prefinjeno zašepetala in vsak del njenega telesa postopoma ojačala s krči, da je bilo verjetno nevzdržno zanjo. Nema usta so kričala v popadu bolečine. Spet sta se izmenjala in nato še enkrat. Ravno ko se je Rain zabavala ob gledanju mučilnega uroka je Harry prekinil. "Kaj je narobe, srček?" ga je tiho vprašala. "Pridi, greva, preden jo ubijem," je odgovoril. Ugriznila se je v ustnico in odšla zraven njega. Nato ju je povezala neznana morilska sila in naenkrat sta se pogledala. Dovolj, da sta se obrnila in zakričala: "Avada Kedavra!" Opazovala je, kako sta se njuna curka spojila ter z vso silo zadela v Mary. Srevo se je rahlo zamajalo. Izmučena Rain je nekaj časa gledala v njen prazen obraz, nato pa Harryja povlekla k njej. Prijela jo je za lica in jo grobo obrnila ter si jo ogledala z vseh strani. "Ubila sva Mary," je še vedno neverjetno prhnila. Izvlekla je palico, zamrmrala urok in jo spremenila v grdo, rumeno žabo, nato pa jo s palico zakopala v zemljo. "Vse si mi," je nežno rekla Harryju, ko ga je objela. Poljubila ga je na ustnice in nato sta skupaj odšla proti grdu.


6. letnik-Dekliške spalnice

Rain se je zbudila nekega trapastega novembra na še bolj trapast viharni dan. Jezno se je namrščila oblakom, ki so plaali skozi nebo, ki ga je ustvarilo umetno okno, nato pa se je skotalila na tla in zastokala ter preklela par sošolcev. Ko se je nanjo zgrmilo še darilo od Ann, je zakričala. "Vse najboljše Rainy!" Bedasto je pomežiknila-dvakrat, trikrat- in zagledala Annine kodre, ki so ji prekrivali vidno polje. "Dober dan Ann," je izjavila Rain in začela počasi odpirati darilo. V njem je našla kuhinjsko prirpavo za delanje sokov. "Bunkeljska zadeva?" je bedasto vprašala. "Jaaa, da boš zdrava," je skrbno rekla kodrolaska ter jo uščipnila za lica, nato pa odšla. Jezno in besno se je pobirala na noge, ko so jo nekateri spet zajeli z nezanimivimi darili.
"SPOKAJTE!" je s kričečim, hripavim glasom zabevskala na vse, da so se skidali po pospešenem postopku ven. A ravno takrat je skozi vrata prišel Harry. Popoln Harry, ki so mu podočnjaki obledeli in je postal na videz veliko bolj zdrav in tudi mišice so se mu še bolj razvile. "Hej, ljubi," ga je izmučeno pozdravila. "Končno nekdo, ki ga potrebujem za rojstni dan." Prišla je do njega in mu razkuštrala lase, nato pa ga poljubila na usta.
Rain Esther Willow
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 24
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Bradavičarski park Empty Re: Bradavičarski park

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu