Harry Potter
Prijavite se sedaj!
Obilico zabavnega pisanja, tekanja po Bradavičarki in odkrivanja njenih skrivnosti!
Zmage v Quidditchu in še mnoge druge zabavne preiskušnje!
Harry Potter
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics
» Dvorana Skrivnosti
Šolarji!!! EmptyPet Feb 05, 2010 12:25 am by Harry Arkhen

» Dnevna soba
Šolarji!!! EmptyTor Feb 02, 2010 8:55 am by Harry Arkhen

» Bradavičarski park
Šolarji!!! EmptyTor Feb 02, 2010 12:41 am by Rain Esther Willow

» Eve Snape-Evans
Šolarji!!! EmptySre Jan 27, 2010 8:26 pm by Harry Arkhen

» Sobana KŽTD
Šolarji!!! EmptySre Jan 06, 2010 11:09 pm by Harry Arkhen

» Spolzgadovsko omizje
Šolarji!!! EmptySre Jan 06, 2010 1:12 am by Rain Esther Willow

» Sarah M. T. Moonlight
Šolarji!!! EmptyNed Jan 03, 2010 12:15 am by Sarah M. T. Moonlight

» Bertrum Le Blizzard
Šolarji!!! EmptyNed Dec 27, 2009 1:55 am by Bertrum Le Blizzard

» Loryna Isabelle A. Malfoy
Šolarji!!! EmptyPet Dec 25, 2009 7:56 pm by Loryna Isabelle A. Malfoy


Šolarji!!!

Go down

Šolarji!!! Empty Šolarji!!!

Objavlja by Emma Sanier on Tor Maj 19, 2009 4:08 pm

Trgovina z najosnovnejšim; pergament, črnilo, osnovne sestavine napojev in pa kakšne rokavice in kotli.

Emma Sanier

Število prispevkov : 279
Join date : 14/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Emma Sanier on Čet Maj 21, 2009 3:54 pm

Ko je Emma vstopila v trgovino, je takoj zagledala oddelek s kotli. Stopila je tja in poiskala velikost št.3. Kmalu je našla tudi usnjene rokavice njene velikosti. Pri blagajni je vzela še precejšnjo zalogo pergamenta in črnila. Kupila si je tudi lepo sokolje pero. Ko je stopila iz trgovine pa je začutila malce strahu. Kupiti je morala palico in tega jo je bilo strah.

Emma Sanier

Število prispevkov : 279
Join date : 14/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Gost on Pon Jun 08, 2009 7:42 pm

Samell je vstopila. Hitro je kupila rokavice ki so se ji prilegale, kotel št.3 ter nekaj peres in črnila. Seveda, ji je prodajalec ponujal tudi boljša peresa. Z zanimanjem si jih je ogledala. Najbolj ji je v oči padlo pero, ki je bilo rdečo-zlate barve. Bilo je feniksovo pero. Bilo je edino v trgovini, zato je tudi slednjega kupila. Hitro je stekla nazaj k Hagridu ki jo je že čakal. Le še en nakup, in kmalu si bo lahko kupila palico. Nežno je pobožala feniksa po glavi. Temu je bilo to všeč, ter je ni grizel. Nato je pobožala še mucko. Ta se je kotalila v svoji kletki, in ko jo je dobila, se kar ni mogla zahvaljevati Hagridu zanjo. Zares je imela rada mačke, prav tako kot sove.


Nazadnje urejal/a samell Sob Jun 20, 2009 10:58 am; skupaj popravljeno 1 krat

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Harry Arkhen on Tor Jun 09, 2009 8:41 pm

Hitro se je prerinil skozi gnečo ljudi, ki so se zbirali v trgovini in se ozrl naokoli. Med vrvežem je zagledal kup kotlov v kotu in pohitel tja. Ogledal si je njihovo ponudbo in izbral kar najbolj primernega, kar je bila velikost št. 3. Obrnil se je na peti, tako da je plašč završal okoli njega in s pogledom prečesal trgovino. Na nasprotni strani je zagledal zvitke pergamenta. Odšel je tja in si jih nabral velik kup, poleg tega pa še črnilo in peresa. Potreboval je le še rokavice iz zmajskega usnja, ki jih je hitro poiskal, pomeril in potem vse skupaj plačal.
Harry Arkhen
Harry Arkhen
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 279
Join date : 16/05/2009
Age : 25

Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Rain Esther Willow on Ned Jun 14, 2009 7:11 pm

'Znebila sem se matere, saj je šla s svojo prijateljico na pijačo, zdaj se moram znebiti še očeta.' je divje tuhatala Rain, ko sta vstopila v trgovino. "Oče, malo preglej sestavine in mi jih prinesi... jaaz grem pogledat za rokavicami in kotlom," je naročila, z niti malo ukazovalnosti, saj bi slednja povzročila to, da oče ne bi hotel. Pogledala je za kotlom št.3, ki je bil zelo lahek in črne barve. Odšla je naprej do rokavic in izbrala črne, iz zmajevega usnja. Nasmehnila se je in nato odšla k očetu, ki je imel polne roke stekleničk iz črnila in pergamentov. Odšla sta k blagajni in plačala.
Rain Esther Willow
Rain Esther Willow
Spolzgadovec
Spolzgadovec

Število prispevkov : 493
Join date : 14/06/2009
Age : 24
Kraj : Kranj

Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Gost on Čet Jun 18, 2009 6:02 pm

Sarah je zadihana vstopila v trgovino in stopila h kotlom. Poiskala je pravo velikost in ga vzela. Nato si je izbrala nekaj preprostih, a kakovostnih peres, ki jih je dala v kotel. Poiskala je še zelo kakovostne rokavice iz zmajevega usnja, kar pa je trajalo precej časa, saj je morala izbrati pravo velikost za njene drobne dlani. Vzela je še nekaj petmetrskih zvitkov pergamenta. Poiskala je še tehtnico in teleskop ter garnituro kristalnih epruvet, ki so tako kot ostalo romale v kotel. Isto se je zgodilo tudi sestavinam za napoje. "Tole bom vzela," je rekla prodajalcu, ki je pokimal in pogledal kaj je vzela. Sarah je plačala in vse skupaj dala v drugi, še popolnoma prazen žep nahrbtnička, saj je prvi že vseboval veliko denarja. Ko je zopet stopila na ulico se je odpravila v Lepopis in pivnik.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Gost on Sob Jun 20, 2009 10:41 am

Jack je prišel v trgovino. V trgovini je bila prava gneča zato je trjala kar nekaj časa da je prišel do kotlov. Hitro je vzel črni kotel številka 3 nato pa po hitrom postopku odšel še do rokavic tam je vzel rokavice nato pa je iz bližne police vzel še črnilo in peresa. vse skupaj je nesel na blagajno ter plačal. Nato pa se skozi gnečo prerinil ven nazaj na prečno ulico.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Gost on Pet Avg 07, 2009 2:46 pm

Angie je prišla v trgovino. Hitro je odšla do police s kotli in tam vzela številko 3. Nato se je nekaj časa ozirala naokoli. Nikjer ni videla rokavic in to jo je zelo razjezilo. Dosti je imela že nakupov in komaj je čakala, da se vrne v Počeni kotel. Malo se je še sprehodila naokoli in jih končno našla na neki polici. Hitro je vzela tiste iz usnja in odšla v vrsto. Pred njo je bilo kar veliko ljudi. Sprijaznila se je s tem, da z nakupi še ne bo opravila tako hitro, zato se je raje še malo ozirala naokoli.
V trgovini je bilo veliko zanimivih ljudi in Angie je vsakega od njih temeljito preučila. Tako je čas kar hitro minil in kot bi mignil je bila na vrsti. Pred prodajalca je postavila kotel in rokavica. Povedal ji je, koliko mora plačati in Angie mu je dala denar. Nato se je prerinila do vrat in odšla.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Gost on Tor Avg 11, 2009 10:24 am

Še zadnja trgovina, si je rekla Lynn in vstopila. Sprehodila se je po trgovini. Najprej je zagledala rokavice. Bile so v kotu. Poiskala je tiste iz usnja, nato pa se je odpravila dalje. Kotel je iskala dalj časa. Nazadnje ga je le zagledala, potem pa je ugotovila, da je zmanjkalo številke 3. Zastokala je. Noge so jo bolele od doglega nakupovanja, zdaj pa še to. Takrat je zagledala prodajalca in ga vprašala, če imajo slučajno še kakšen kotel št. 3 na zalogi.
"Še veliko jih imam, kar pridi sem," je rekel in Lynn si je oddahnila. Končno je dobila kotel in se postavila v vrsto pred blagajno. Najraje bi se kar usedla na tla, a se je premagala in nestrpno počakala v vrsti. Ko je le prišla na vrsto je dala denar na mizo in veselo pomislila, da je končala z nakupi. Šla je skozi vrata in se z vrečkami odpravila nazaj proti počenem kotlu.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Gost on Čet Avg 13, 2009 8:59 pm

Amber je prišla tudi v to trgovino. Najprej je šla k peresom in izbrala feniksovo. Potem je izbrala rokavice, kar je bil malo težji zalogaj, saj ji ene niso bile všeč, spet druge so jo tiščale. Ko je opravila s tem, je poiskala kotel številka 3. Ljudje so jo kar naprej suvali in se prerivali, saj je bila trgovinica res nabito polna. Ko se je končno prerinila do blagajne je skoraj pobesnela, ker je tako dolgo čakala. Prodajalka je bila res počasna kot polž! Prišla je na vrsto in ker je prodajalka porabila za njenih par stvari skoraj pet minut ji je Amber zabrusila: "Ljudje čakajo, če še niste opazili. Vsi bi radi čim prej ven iz te gneče, veste. Zato bi lahko malo pohiteli!" Odšla je olajšana, da je s to trgovino zaključila.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Gost on Pet Avg 28, 2009 2:14 pm

Luciane je vstopila in kmalu je bila ob njej prodajalka ki je vprašala:"Greš na bradavičarko v prvi letnik? Takoj dobiš." Tekala je po trgovini in Luciane je tekala za njo. Kmalu je imela vse kar je potrebovala za bradavičarko. Plačala je in se odpravila iz trgovine vesela da se je končno rešila te gneče.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Gost on Sob Sep 19, 2009 1:22 pm

Tanya je prišla v trgovino. "Potrebujem vse za prvi...." "letnik" jo je prekinila prodajalka. "Dobiš" je rekla in pričarala vse na en kup. "Evo" je rekla, ko je Tanyi vse potisnila v roke. "In še nekaj, za bonus" je tiho rekla in ji podala vrečko. "To danes dajam vsem" je rekla, ko se je Tanya zahvalila. Nato je Tanyas pogledala notri in kaj je videla? Majhno pigmejčivkico in veliko izdelkov od bratov Weasley. "Hvala, še enkrat" je rekla in odšla iz trgovine.

Gost
Gost


Nazaj na vrh Go down

Šolarji!!! Empty Re: Šolarji!!!

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu